El Patí Hoquei Club Sant Cugat es planteja ser la seu de la Copa del Príncep


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat podria acollir la Copa del Príncep/ Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat podria acollir la Copa del Príncep/ Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es planteja ser la seu de la Copa del Príncep segons ha assegurat el president de l'entitat, Miquel Soler, a Cugat.cat. Soler ha confirmat que dilluns vinent decidiran si presenten candidatura encara que la gran dificultat són els 7.000 euros que costa acollir la competició. La Copa del Príncep es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 de febrer amb els tres primers classificats després de la primera volta de Primera Divisió i l'organitzador de la prova.

La junta directiva del Patí Hoquei Club Sant Cugat es reunirà dilluns vinent amb un tema destacat, l'organització de la Copa del Príncep. El termini per presentar candidatura finalitza el 31 de desembre i fins al moment, segons la Federació Espanyola de Patinatge, no hi ha cap club que hagi solicitat ser la seu d'aquesta competició. El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Miquel Soler, confirma que estan valorant organitzar la competició, però necessiten algun patrocinador per fer front al cost del torneig.

Miquel Soler

Ens estem plantejant acollir la Copa del Príncep, però necessitem un patrocinador que assumeixi les despeses.


La Copa del Príncep es disputarà el 4 i 5 de febrer amb els tres primers classificats de Primera Divisió i l'organitzador després de finalitzar la primera volta de competició. L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jordi Raga, creu que l'equip té moltes possibilitats de jugar la competició pel joc i el treball que estan fent.

Jordi Raga

Estem en un molt bon nivell i crec que depenem de nosaltres per estar a la Copa del Príncep.


Després de tres jornades el Patí Hoquei Club Sant Cugat suma dues victòries i una derrota amb sis punts ocupant la cinquena plaça, a un del líder, el Cerceda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.