Duel entre el Junior masculí i el RS Tenis per mirar cap amunt


  • Comparteix:

El Junior vol seguir amb el bon paper a Divisió d'Honor

El Junior vol seguir amb el bon paper a Divisió d'Honor

El Junior masculí d'hoquei herba rep el RS Tenis a la vuitena jornada de Divisió d'Honor aquest diumenge a les 11 del matí amb la intenció de mantenir el bon nivell mostrat fins el moment i seguir sumant punts. Els blau-i-negres són sisens amb 7 punts mentre que els càntabres estan dues posicions per sota amb cinc. L'equip que sumi els dos punts agafarà impuls per apropar-se a la part alta de la taula.

El Junior masculí d'hoquei herba vol seguir demostrant que la màxima categoria estatal recent estrenada no li ve gran i per això espera sumar els dos punts davant un equip que ara mateix està per sota seu a la classificació, tot i ser formar part d'un club amb llarga tradició a Divisió d'Honor. Els blau-i-negres tenen un balanç de tres victòries, un empat i tres derrotes i se situen exactament a la meitat de la taula. Un triomf els allunyaria de la part baixa i donaria tranquil·litat per seguir disputant els seus partits sense ansietat. Per la seva banda, el RS Tenis busca un triomf que empataria els càntabres amb els santcugatencs i aconseguiria el mateix objectiu pel que lluiten els homes de Fede González. L'equip de Santander té un balanç de dues victòries, un empat i quatre derrotes. El tècnic del Junior, Fede González, afirma que és un partit clau tenint en compte que juguen contra un rival directe.

Fede González

Partit molt important, contra un rival del nostre nivell i amb molta tradició a Divisió d'Honor. És un partit de la nostra lliga.


Malgosa i Max són dubtes per al partit. L'enfrontament entre el Junior i el RS Tenis es disputa aquest diumenge a les onze del matí a l'estadi Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.