El Junior planta cara davant un Egara que aspira al títol de lliga

La falta d'encert de cara a porteria condemna el Junior masculí

El conjunt masculí del Junior perd (2-0) davant l'Egara en la 9a jornada de Divisió d'Honor. Els santcugatencs han plantat cara davant el conjunt egarenc, que aspira al títol de lliga. La falta d'encert de cara a porteria fa que els blau-i-negres es quedin sense la possibilitat de sumar cap punt. Els blau-i-negres són sisens a la classificació amb nou punts.

Tot i no obtenir la victòria, el Junior masculí ha donat la cara davant l'Egara, que ocupa la tercera posició i està cridat a lluitar per al títol de lliga. Els blau-i-negres han sortit amb intensitat i durant els primers 10 minuts han controlat el partit, tot i no tenir oportunitats clares de gol. Mentrestant l'Egara creava perill mitjançant contraatacs. En un d'aquests, els egarencs han aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a un penal còrner. Amb el gol els locals han començat a fer-se amb el partit tot i que els santcugatencs han tingut algunes ocasions sense encert de cara al gol. A la segona part, els de Fede González han sortit com a l'inici del partit i han creat alguna ocasió gràcies a les contres. Igual que al primer temps han começat el període dominant el partit però novament un penal còrner ha suposat el segon i definitiu gol de l'Egara. El porter del Junior, Maurí Carrió, lamenta la falta d'encert de cara a porteria en un partit que l'Egara no ha estat superior als santcugatencs.

Mauri Carrió

És una pena. No estàvem tant lluny d'ells. Podríem haver tret un resultat positiu.

La propera jornada el Junior juga a Gran Canària davant el Taburiente, vuitè classificat amb cinc punts.