El Patí Hoquei femení pateix però acaba derrotant el Bigues i Riells

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (2-0) el Bigues i Riells amb més dificultats de les previstes i encadena tres triomfs consecutius a l'OK Lliga. Les vermell-i-negres han defensat aferrissadament una primera diana de Blanca Soldevila i en els instants finals han sentenciat amb un gol d'Anna Espriu.

El 2014 ha començat de manera brillant per als interessos del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Les santcugatenques han guanyat els tres partits que han jugat i se situen a la setena posició de la taula de l'OK Lliga. Però, no tot són flors i violes i l'equip de Pep Mateo ha patit per aconseguir la tercera contra el Bigues i Riells. Les vermell-i-negres no han estat massa fines en la construcció de joc i han donat massa facilitats a un equip que arribava al pav2 de la Rambla del Celler amb només quatre punts. Les visitants no ho han aprofitat i s'ha arribat al descans amb taules en el marcador.

A la represa, les santcugatenques han dominat, però sense massa encert. De fet, Blanca Soldevila ha tingut la possibilitat d'obrir el marcador amb un penal que no ha entrat. L'àrbitre l'ha fet repetir i Ariadna Masmitja també ha errat. Quan faltaven deu minuts pel final del partit, Blanca Soldevila ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per fer l'1-0. El Bigues i Riells s'ha refet i ha iniciat un setge sobre la porteria de Cristina Elie, però sense punteria. De fet, Marta, la jugadora més insistent de les visitants, ha errat un penal i una falta directa. Amb les biguetanes abocades a l'atac, Anna Espriu ha sentenciat marcant de falta directa. El tècnic santcugatenc, Pep Mateo, creu que els tres punts serviran per encara amb tranquil·litat les properes jornades.

Pep Mateo

Són tres punts d'or per anar més tranquils. Hem sabut patir i al final, la falta directa ens ha donat els tres punts.

Amb la victòria, el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení suma 18 punts i se situa a la setena posició de la taula. La setmana vinent, les santcugatenques buscaran el quart triomf del 2014 a la pista del Palau de Plegamans.