El Junior femení perd la final de la Copa de la Reina davant el Club de Campo

El conjunt santcugatenc no ha aconseguit revalidar el títol contra el conjunt madrileny


  • Comparteix:

L'equip femení del Junior ha perdut (2-4) davant el Club de Campo a la final de la Copa de la Reina que s'ha disputat aquest diumenge a les instal·lacions del Polo de Barcelona. Les de Marcel Malgosa, que havien vençut a l'Egara a les semifinals, no han pogut superar un conjunt madrileny que suma 18 títols a la competició del ko. El conjunt santcugatenc no ha aconseguit així revalidar el títol assolit la temporada passada.

El matx ha començat amb un Junior molt endollat. El conjunt entrenat per Marcel Malgosa ha controlat la possessió i ha gaudit de les primeres ocasions, malgrat que al minut 6 de partit, el Club de Campo s'ha avançat al marcador (0-1) per mitjà de Carmen Cano a la sortida d'un penal córner. Tot i el gol encaixat, les santcugatenques s'han refet i han aconseguit el premi als instants finals del primer parcial, quan Carlota Petchamé ha situat l'empat en el lluminós (1-1).

Al segon parcial, el Junior ha tornat a mostrar una de les millors versions de joc d'aquesta temporada, però un gol de les madrilenyes, obra de Lucía Abajo, ha trencat l'empat (1-2).

Després del pas pels vestidors, el Club de Campo ha dominat la possessió i ha tingut ocasions clares per augmentar la diferència. El combinat madrileny, entrenat per Eduardo Aguilar, ha fet el tercer a través de Begoña García, que ha aprofitat un refús de la portera del Junior. Ara bé, les santcugatenques, que estaven gaudint de poques ocasions clares, han escurçat distàncies amb un gol d'Anna Gil que ha suposat el 2-3.

Al quart i definitiu parcial, el Junior ha tornat a buscar la porteria que defensava María Ángeles Ruiz, però no ha sabut transformar les oportunitats clares en gols. Per contra, el Club de Campo ha mantingut el seu encert de cara a porteria. Als instants finals, Carmen Cano ha sentenciat el matx (2-4).

El tècnic santcugatenc, Marcel Malgosa, ha ressaltat el bon joc de l'equip durant la primera meitat i s'ha rendit a l'actitud de les seves jugadores. D'altra banda, el president del Junior, Marcos Hofmann, ha remarcat la importància de seguir treballant per competir contra els millors equips del panorama estatal.

Després de la seva participació en la Copa de la Reina, el conjunt santcugatenc gaudirà d'unes setmanes sense competició. El pròxim partit de les noies de Marcel Malgosa serà al març de 2022 davant el mateix Club de Campo de Madrid.




Marcel Malgosa

Estem molt orgullosos de la feina de tot l'equip. Hem arribat a aquesta final per caràcter.

Marcos Hofmann

Estem convençuts que farem una gran temporada. Estem tocats, perquè som el Junior i sempre volem guanyar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.