El campionat de Divisió d'Honor 2022/23 del Júnior femení, en un documental

El club ha fet una sorpresa a les jugadores, convidant-les a l'estrena del documental


  • Comparteix:

Moment previ a la projecció / Foto: Cugat Mèdia

Moment previ a la projecció / Foto: Cugat Mèdia

La temporada de l'equip femení santcugatenc del Club Júnior 2022/23 queda plasmada per sempre en el documental 'Fènix, el camí cap a la victòria' que el club ha presentat aquest dimecres als cinemes Yelmo Sant Cugat. L'entitat esportiva ha fet una sorpresa a les jugadores que han acudit al recinte sense saber res de la projecció. En la passada temporada, el club va assolir per primer cop a la història el títol de lliga de Divisió d'Honor, després d'haver perdut prèviament en set finals.

El documental repassa la trajectòria de l'equip al llarg d'aquella temporada amb entrevistes a les protagonistes i seguiment dels dies clau, fins al títol final a la Final Four a Terrassa. Alhora, s'exposen els moments complicats del curs, com l'eliminació de la Copa de la Reina, la plaga de lesions que van patir o, especialment, la pèrdua de Jordi Ballbé; delegat històric del club.

La sala del cinema Yelmo Sant Cugat s'ha omplert aquest dimecres al vespre de membres del club i familiars de les jugadores. La capitana de l'equip, Carlota Petchamé, ha explicat que és un orgull que hagin pogut plasmar la temporada en un documental. "No tothom té un record d'un títol d'aquesta manera, ha sigut molt emocionant", ha manifestat.

Aquest mes de juny el Junior tornarà a buscar guanyar el títol de la Divisió d'Honor.




Carlota Petchamé

Com s'ha vist en el documental, totes acabem plorant i en aquesta sala també alguna llàgrima ens ha caigut a totes. Un orgull que ens hagin pogut fer això i molt contentes, perque no tothom té un record d'un títol d'aquesta manera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.