El Junior femení aconsegueix l'objectiu, jugar el 'play off'


  • Comparteix:

El Júnior femení d'hoquei herba es classifica pels play-off pel títol en derrotar per 6 a 0 al San Pablo Valdeluz. Les santcugatenques s'enfrontaran a semifinals al Club de Campo, líder de la lliga regular.

Les jugadores blau-i-negres han acabat la temporada amb una golejada significativa. Les de Sant Cugat han guanyat per sis gols a les madrilenyes del San Pablo Valdeluz, una xifra importantíssima si tenim en compte que el Junior femení s'ha classificat quart, empatat a punts amb el Club Deportiu Terrassa però amb un "goal average" favorable i amb un gol més que les de Terrassa. El partit ha estat còmode. Lluis Martin, tècnic santcugatenc, explica que les jugadores sabien que els primers minuts eren claus.


Lluis Martin

Sabiem que si feiem els deures depeniem de nosaltres mateixos. Els deu primers minuts eren claus



El diumenge vinent les jugadores de Lluís Martín jugaran el primer partit del play-off, serà un partit on les de Sant Cugat rebran el primer classificat, les madrilenyes del Club de Campo. El guanyador del "play-off" serà el millor de tres partits. Lluis Martin es mostra optimista per aquesta eliminatòria. De fet, el tècnic confessa que veu el seu equip capaç de guanyar la lliga.


Lluis Martin

Jo crec que si, tenim opcions d'arribar a la final. Això seria arribar a un màxim nivell


Per tant, després d'una bona temporada regular arriba l'hora de la veritat. Diumenge, primer partit de semifinals. Júnior-Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.