Segona ensopegada a casa


  • Comparteix:

El Júnior masculí d'hoquei herba ha tornat a ensopegar a casa en empatar a 1 amb el Pedralbes. Tot i això, segueix segon en la classificació, en posicions d'ascens a Divisió d'Honor 'A'.

El Júnior no està trobant la línea en aquesta segona volta. Si bé és cert que estan invictes després de 3 partits, el balanç dels partits jugats a Sant Cugat és bastant decebedor: dos empats amb dos equips de la part baixa de la classificació. Fa dues jornades va ser el Hongivogel qui va aconseguir un punt de la seva visita al Júnior, i aquesta jornada ha estat el Pedralbes qui ha sumat un punt.

El Pedralbes és un equip molt ordenat defensivament, amb un mig del camp molt potent i molt jove, que ha sortit al camp amb la idea clara de pressionar al màxim i no deixar jugar als creadors de joc santcugatencs. El capità blau-i-negre, Ezequiel Paulón, creu que el Pedralbes és un dels millors equips de la categoria, tot i que els resultats no l'acompanyin.

Zeque Paulón

Para mi es el equipo que mejor juega en esta liga. A nivel táctico y en circuito de pase para mi es el que mejor se mueve y el que mejor juega.


La tàctica ha funcionat durant la primera part del partit i el Júnior només ha pogut defensar-se i provar de sortir al contratac. I, en el primer xut a porta dels blau-i-negres, gol d'Albert Ayala després d'una falta i 1-0 al marcador que no feia justícia al joc dels dos equips.

La segona part no ha servit per canviar el partit i el Júnior ha seguit patint en excés. Els blau-i-negres han seguit basant-se en els contratacs, i fruit d'una ràpida jugada Fran Ordeig ha estat a punt de marcar el segon gol del Júnior, però, inexplicablement, Ignasi Pijoan ha tret la bola del seu company quan els aficionats cantàven el gol. La mala sort en la jugada ha seguit, perquè del rebuig ha sorgit la jugada d'empat del Pedralbes.Després del gol, el joc dur s'ha anat imposant en tots dos bàndols, i els àrbitres no han sabut frenar a temps i el partit ha acabat amb moltes exclusions i decisions molt discutides. Al final, empat a 1 que no satisfà a cap dels dos equips i que ha pogut acabar amb victòria visitant si no fos perquè el porter santcugatenc ha aturat, amb el temps exhaurit, un penal-còrner. Ezequiel Paulón es mostra crític amb l'arbitratge, tot i que en fa una reflexió general bastant negativa.

Ezequiel Paulón

Es un tema delicado, No hay cantidad de árbitros, y es algo con lo que ya se sabe que hay que contar. Hoy se pasaron un poco, incluso faltas de ellos para tarjeta que no sacaron y dos penals que no nos pitan


Al final, un punt que no fa perdre el segon lloc de la classificació, que dóna accés a l'ascens de categoria. A més, en aquest partit, ha debutat el belga Bruno en l'eix de la defensa, on ha donat mostres de la seva vàlua.
La propera jornada, el Júnior viatja a Santander per enfrontar-se al Sardinero, setè classificat amb 11 punts.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.