No poden contra un líder molt efectiu


  • Comparteix:

El Junior masculí cau contra el Pozuelo, líder de la Divisió d'Honor B d'hoquei herba. Els santcugatencs no poden superar la forta pressió exercida en tot el camp pels madrilenys que s'imposen per 1 gol a 4.

El Pozuelo s'ha plantat al Lluís Serrahima amb un joc molt intens, pressionant al rival en tot el camp i amb una gran efectivitat en els llançaments de penal. Els madrilenys han superat a un Junior que tot i la contundència del marcador, ha estat dins del partit amb l'1 a 2 a 10 minuts de la finalització del matx.

La victòria del Pozuelo s'ha basat en el control del mig camp, amb un jugador que ha destacat tant en defensa com en atac, i sobretot en el llançament del penal còrner, Manuel Brunet, qui ha anotat un hat trick. Amb 0 a 2, el Junior ha retallat distàncies amb un gol de penal còrner d'Andrew Monte, que situava els santcugatencs un altre cop en el matx. Però els madrilenys han sentenciat amb 2 gols posant el definitiu 1 a 4 en el marcador.

El migcampista del Junior, Roger Matalonga, destaca l'alta efectivitat del rival.

Roger Matalonga

Ha estat el primer equip superior a nosaltres, han estat molt efectius de cara a porteria, i a més a nosatres ens ha costat molt arribar a dalt.


El jugador més destacat del partit ha estat el migcampista del Pozuelo, Manuel Brunet, que valora així el joc dels santcugatencs.

Manuel Brunet

El Junior és un equip que juga molt bé al hoquei juntament amb el Vallès Esportiu.


Després de la derrota, el Junior visita el camp del CajaCantabria Sardinero, el cuer de la categoria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.