Jokovi i Andoain, reforços del Junior


  • Comparteix:

La plantilla del Junior incorpora dues jugadores

La plantilla del Junior incorpora dues jugadores

L'alemanya Lena Jokovi i la basca Alesa Andoain són les dues darreres incorporacions del Junior femení per a la nova temporada a la Divisió d'Honor. El director esportiu del club, Albert Bou, destaca la capacitat defensiva de les dues incorporacions.

L'equip femení del Junior continua perfilant la plantilla de cara a l'inici de la Divisió d'Honor, que serà al mes de novembre. El conjunt, que dirigeix Adrian Lock, ha tancat dos fitxatges per donar més consistència a nivell defensiu: l'alemanya Lena Jokovi, que pot actuar a la defensa o al mig del camp, i la basca Alesa Andoain, que juga al centre del camp. El director esportiu del club, Albert Bou, destaca la capacitat defensiva de les dues incorporacions.

Albert Bou

Aquests dos fitxatges ens donaran més capacitat defensiva.


Bou també ha assegurat que l'alemanya Heily Brown continuarà a l'equip i que en els propers dies es podria tancar un últim fitxatge d'una jugadora alemanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.