S'acomiaden amb derrota però amb bones sensacions

Imatge d'un partit de la temporada passada

El Junior femení perd (2-1) al camp de l'Atlètic Terrassa en l'última jornada del Campionat de Catalunya. Les blau-i-negres que perdien per 2 gols a 0 al descans han intentat remuntar a la represa sense èxit. L'equip santcugatenc acaba el torneig en última posició amb un punt i amb un balanç d'un empat i quatre derrotes.

El Junior tanca el Campionat de Catalunya sense obtenir cap victòria. En el partit davant l'Atlètic Terrassa, les santcugatenques no es jugaven res i el tècnic Adrian Lock ha optat per donar minuts a les noves incorporacions. L'Atlètic Terrassa, per la seva banda, ha fet jugar les seves cinc jugadores internacionals, mentre que les del Junior no estaven ni convocades. A la primera part del partit, les locals han aconseguit dos gols tot i que el joc ha estat igualat. A la represa, les santcugatenques han reduït distàncies en el marcador i han disposat d'ocasions per empatar. Al final però, derrota per tancar el campionat.

El segon entrenador del Junior, Siso Ventalló, analitza la millora de l'equip tot i la derrota.