Tres gols d'estratègia i lideratge pel Junior

El Junior masculí guanya (3-2) l'Egara 1935 en un matx molt igualat que s'ha resolt amb tres llançaments de penal corner executats magistralment pel blau-i-negre Miki Pérez. Després d'un bon inici, els santcugatencs s'han mostrat molt espesos durant tot el partit i no han aconseguit el gol de la victòria fins l'últim minut del matx. Amb aquest triomf i la derrota del FC Barcelona (1-2) contra l'Atlètico San Sebastián els santcugatencs són líders.

Partit complicat el que han disputat els santcugatencs contra un Egara 1935 que tot i estar a la part baixa de la taula s'han mostrat com un equip molt lluitador i perillós al contraatac. Els visitants s'han avançat amb un gol d'Àlex Gil de penal corner. Tres minuts més tard, en el set, Miki Pérez ha aconseguit l'empat també de penal corner. Un gol que ha parat un mica el ritme frenètic amb el que ha començat el matx, amb tots dos conjunts buscant la porteria contraria.

Amb l'empat a un gol s'ha arribat al descans i al segon temps el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica, un Junior molt voluntariós però una mica espès en el seu joc i l'Egara 1935 intentant sortir amb contres ràpides. En una d'elles, Ernest Torrent ha fet el segon pels egarencs que tal i com estava el matx semblava que s'endurien la victòria. Però de nou, dos grans llançaments de Miki Pérez han estat transformats pel santcugatenc, donant així el triomf al conjunt blau-i-negre que de nou s'ha mostrat com un equip molt ambiciós.

L'entrenador del Junior, Fede González, valora la victòria per la seva dificultat.

Fede González

Ha faltat una mica d'empenta però ells també han jugat molt bé. Al final amb tres penals corner ens hem endut la victòria.

La propera setmana hi ha descans i d'aquí a dues els santcugatencs visiten el cuer, la Universidad de Sevilla.