Debut de Can Caldés a les festes majors


  • Comparteix:

L'Hípica Can Caldés anima l'Esport al Carrer amb una demostració de salt i doma i una exhibició dels més menuts. És la primera vegada que l´hípica santcugatenca participa en la festa major de la ciutat. El president del centre, Wesley Singleton, valora positivament l'experiència.

L'Esport al Carrer d'aquest any ha tingut un convidat de luxe: l'Hípica Can Caldés. L'hípica santcugatenca ha participat per primera vegada en una festa major de Sant Cugat i ho ha fet amb dues grans exhibicions. La primera d'elles va ser una demostració de salt i doma realitzada pels ginets del centre. I una hora més tard, els més petits de Can Caldés van fer una exhibició amb els ponis.

Pel president de l'Hípica Can Caldés, Wesley Singleton, aquestes exhibicions ajuden a ensenyar i apropar l'hípica als santcugatencs.

Wensley Singleton

És una bona oportunitat per donar a conéixer l'hípica


La bona experiència de totes dues exhibicions fan que des de la presidència de l'Hípica Can Caldés es plantegin seguir participant en properes festes majors.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.