Cinc santcugatencs busquen una plaça per al Mundial de korfbal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els jugadors del Korbal Club Sant Cugat Albert Parrón, Javi Navarro, Bertà Alomà, Mireia Figuera i Núria Ventura estan preseleccionats amb la selecció catalana durant el mes de juliol per preparar el Mundial de la Xina. El tècnic del club santcugatenc i segon entrenador de la selecció nacional, Rosendo Garcia, ha explicat a Cugat.cat que veu els seus jugadors preparats i amb moltes ganes per estar entre els 14 escollits per a la cita mundialista.

Els cinc santcugatenc formen part d'una llista de 20 preseleccionats de la qual en sortiran els 14 integrants de la selecció catalana que anirà al Mundial. D'aquests cinc, Núria Figuera és la única que encara no havia entrat mai en una llista del seleccionador Tilbert La Haye. El seu ajudant, el també tècnic del Korfbal Club Sant Cugat, Rosendo Garcia, creu que els seus jugadors tenen les mateixes opcions que els altres de ser els escollits, però assegura que els veu molt motivats i amb molta il·lusió per fer-se un lloc a l'equip definitiu.

Rosendo Garcia

Veig l'equip molt motivat i amb moltes ganes de treballar.





Per altra banda, aquest divendres a les vuit del vespre tindrà lloc la Gala del Korfbal Català, en què Berta Alomà és una de les nominades a rebre el premi a millor jugadora de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.