Malo, tècnic de la selecció catala sots16


  • Comparteix:

El tècnic del Club Korfbol Sant Cugat, Jonathan Malo, repetirà com a segon entrenador de la selecció catalana de korfbol sots16 en un Mundial. El conjunt català s'entrena des de diumenge al CAR per preparar el Mundial que es disputa al març a Holanda. Malo creu que Catalunya farà un bon paper a la competició i aspira a finalitzar entre els 5 primers.

L'entrenador i jugador del Korfbol Sant Cugat, Jonathan Malo, torna a anar al Mundial com a segon tècnic de la selecció catalana sots16. L'any passat, Malo va debutar a la competició com a tècnic del conjunt català i van finalitzar en novena posició. Malo confia en el seu equip, però no descarta convocar nous jugadors.

Jonathan Malo

Aquesta selecció és la continuació del projecte que vam iniciar l'any passat


L'equip català s'entrena des de diumenge al CAR. L'objectiu d'aquest Mundial és més ambiciós que el de l'edició passada. El tècnic santcugatenc està segur que faran un bon paper al torneig i s'atreveix a dir que Catalunya pot donar la sorpresa i finalitzar en bona posició al Mundial.

Jonathan Malo

Tenim un bon equip. Podem finalitzar cinquens o quarts al Mundial


El Mundial es disputa Holanda els dies 17 i 18 de març.
Per la seva banda, el Club Korfbol Sant Cugat va empatar a 12 amb el Cerdanyola. Els santcugatencs van aprofitar l'aturada de la lliga per jugar un partit amistós i seguir entrenant-se. El matx va servir per veure jugar dos components nous de l'equip, l'hongaresa Niki i l'Oliver. Ambdós no poden disputar els partits oficials d'aquest any perquè no tenen fitxa federativa. La lliga es reprén d'aquí dues setmanes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.