El Club Voleibol Sant Cugat estrenarà les instal·lacions de la Rambla del celler el proper dia 13 d'octubre


  • Comparteix:

Lluís recoder, Carlos castro i el CVSC.

Lluís recoder, Carlos castro i el CVSC.

D´aquí a dues setmanes, el primer equip del Club Voleibol Sant cugat podria entrenar-se per primer cop al nou PAV-3. Carles Castro, president de l'entitat vermell i negre, ho va afirmar en la recepció que els va fer l´alacalde Lluís Recoder, ahir a la tarda. El debut en partit oficial està previst que sigui el dia 25 davant el Tenerife en la remodelada instal.lació.

Uns deu dies són els que falten perque el CVSC començi a entrenar al nou PAV-3 segons ha reconegut el president del club santcugatenc, Carles Castro, en la recepció que l´alcalde de Sant cugat, Lluís Recoder, va oferir a la primera plantilla santcugatenca.

El primer partit de lliga es podria disputar el dia 25, quan les nois d´Àngel Babío rebrien el totpoderòs Tenerife. Escoltem com Carles Castro parla del nou complex esportiu de la Rambla del Celler

Carles Castro

Tenim el compromís que els estrenaments començaran el dia 13. I el dia 25 és el primer partit, retransmès per TVE.


Pel que fa a l´Ajuntament de Sant Cugat, l´alcalde Lluís Recoder, va deixar ben clar que el fet de que el PAV-3 entri en funcionament properament només depèn de l´empresa constructora. Recoder també va destacar que l´endarrerriment d´aquesta instal.lació ve marcat pel fort aiguat caigut en el mes d´agost.

Lluís Recoder

Només depèn de l'empresa el que es trigui en acabar i enllestir el PAV-III.


De moment les santcugatenques disputaran la segona jornada de superlliga al pavelló de Voleibol a Valldoreix rebent a l´ Universitat de Granada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.