El Qbasket Sant Cugat busca la segona victòria consecutiva a la pista del Morell


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Qbasket Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat pot encadenar dues victòries seguides si supera aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, el CB Morell a la seva pista, en partit corresponent a l'onzena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs no sumen dos triomfs seguits des de les dues primeres jornades de lliga, però la setmana passada van guanyar el cuer, el Sant Quirze, i ara visiten l'avantpenúltim.

El sènior femení del Qbasket, de la seva banda, segueix últim al grup 1 de Tercera Catalana, tot i que té dos partis menys que els seus rivals directes. Aquest diumenge a les set de la tarda rep el Joventut Badalona B, que és quart.

I al grup 7 de Tercera Catalana masculina, l'European International School segueix invicte amb un ple de nou victòries i aquest dissabte a les cinc de la tarda rebrà a casa l'Sferic Terrassa 2 amb l'objectiu de continuar la ratxa victoriosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.