La UESC s'endú el derbi contra el femení del Qbasket Sant Cugat


  • Comparteix:

Victòria ajustada de les vermell-i-negres / Font: UESC

Victòria ajustada de les vermell-i-negres / Font: UESC

El Qbasket Sant Cugat femení ha caigut de manera ajustada (47-42) en el derbi de la jornada davant la Unió Esportiva Sant Cugat Vermell, el sènior B de la UESC. El Qbasket segueix a la zona baixa del grup 1 de Tercera Catalana amb només un triomf en set partits, mentre que les vermell-i-negres són a la zona còmode amb quatre victòries i cinc derrotes. En categoria masculina, el Qbasket Sant Cugat ha perdut (68-80) davant el CN Caldes al grup 3 de Segona Catalana i l'European International School és el nou líder del grup 7 de Tercera Catalana després de superar (59-82) el Bàsquet Pia a domicili.

El Qbasket Sant Cugat masculí ha perdut (68-80) davant el CN Caldes i ocupa l'onzena posició del grup 3 de Segona Catalana.

Una categoria per sota, al grup 7 de Tercera Catalana, l'European International School lidera la classificació després de superar (59-82) el Bàsquet Pia i suma tots els partits per victòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.