El Club Rugby Sant Cugat necessita superar el RC L'Hospitalet per agafar aire a la tercera posició


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat, a redimir-se del primer partit de l'any / Font: CAU València

El Rugby Sant Cugat, a redimir-se del primer partit de l'any / Font: CAU València

El Club Rugby Sant Cugat té en el partit al camp del RC L'Hospitalet una cita vital per mantenir-se tranquil a la tercera posició del grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs visiten els hospitalencs, quarts, aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia amb l'objectiu d'oblidar la derrota del cap de setmana passat, en el primer partit de l'any davant la Santboiana B. Els de Trenzano encara tenen un partit pendent davant el Tecnidex València.

El Rugby Sant Cugat va cedir el segon lloc de la classificació a la primera jornada del 2017 després d'un cop inesperat a mans d'un conjunt, a priori, assequible com ho és la Santboiana B. Amb el CR La Vila ja molt allunyat en el lideratge, els santcugatencs tenen ara en ment la lluita per la segona posició, que té en poder el CP Les Abelles. Per recuperar sensacions, els de Trenzano visiten un RC L'Hospitalet que juga amb l'al·licient de fer més profunda la ferida de les de Sant Cugat i, fins i tot, arrabassar-li la tercera posició.

Els hospitalencs són a quatre punts del Rugby Sant Cugat, i en les últimes dues jornades s'han enfrontat, de fet, als dos primers classificats: fa dos caps de setmana van superar el Les Abelles (11-0) i a l'anterior van sucumbir de manera contundent al líder, el La Vila, al seu feu (23-7). Tot plegat, a la segona jornada de la segona volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.