El Rugby Sant Cugat perd davant el CAU València i es complica la presència en el playoff

El Rugby Sant Cugat no pot superar el CAU València (29-36) en la jornada 20 del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han tirat per terra l'avantatge de 12 punts que tenien en el descans, i han acabat perdent de set punts contra un CAU València que ha demostrat la seva superioritat sobre el camp. Els de Lewis Williams són cinquens i surten de posicions de playoff d'ascens, tot i tenir un partit pendent contra el PN Enginyers, que disputaran la setmana que ve.

El partit ha tingut una part per a cada equip. En el primer temps els de Lewis Williams han estat superiors en gairebé 30 minuts, arribant a la línia de marca en diverses ocasions i aconseguint fins a tres mitjançant Iñigo Cucurull, Joan Marty i Eric Abellán, a més d'un drop de Tomás Elena, qui ha anotat dues transformacions també. Per part del CAU València, Andrés Martínez amb un xut a pals i una transformació, i Arnau Vila, amb una marca, han estat els anotadors. Tot i la superioritat local, en els darrers minuts els valencians han donat mostres de millora.

En el segon temps, ha continuat la tendència a l'alça del CAU València, que ha retallat distàncies amb una marca d'Antonio Catalan, tot i que de nou els santcugatencs han posat distància en el marcador mitjançant una gran marca d'equip. Però els valencians estaven millor i ho han reflectit amb un joc intens i demostrant perquè són segons a la classificació. Amb tres marques, han pogut donar la volta al marcador gràcies a Ricky Andrew, Jorge Morcillo i José Ángel Ortega. En els darrers minuts, el Sant Cugat ha buscat igualar el partit, però no ha aconseguit superar la bona defensa valenciana.

Al final, derrota amb bonus ofensiu i defensiu per als santcugatencs que sumen dos punts i se situen cinquens amb 65 a la classificació, tot i que si guanyen la setmana que ve contra el CN Poble Nou, tornarien a ser tercers. A falta de tres partits, el Rugby Sant Cugat perd les opcions de ser segon i per tant es complica molt la seva presència al playoff d'ascens ja que el grup B té ara per ara, el pitjor tercer classificat a nivell estatal.

Joel Moraira

Avui era el partit clau per demostrar que volíem estar a dalt. Ho hem intentat però no hem pogut. En el segon temps ens ha faltat un director de joc.