El Rugby Sant Cugat allarga el seu idili amb la victòria i venç el Tatami, rival directe per la permanència

Els santcugatencs encadenen el segon triomf consecutiu de la temporada

El Club Rugby Sant Cugat supera (26-17) el Tatami a la jornada 11 del grup B de la Divisió d'Honor B i encadena la segona victòria consecutiva de la temporada per allunyar-se de la part baixa de la taula. Els dos equips han mantingut la igualtat en el primer temps amb un (13-10) durant el primer temps. A la represa, els de Lewis Williams han edificat el triomf en una sortida fulgurant en els primers minuts del segon temps. Els santcugatencs rebran la propera jornada el líder invicte, les Abelles.

Els santcugatencs han derrotat un rival directe a la lluita per la permànencia. Els blau-i-negres s'han avançat amb un cop de càstig de Joan Ros al minut tres, però els visitants han capgirat el marcador amb un assaig i una transformació que ha deixat un 3 a 7 per al Tatami. Els de Lewis Williams, conscients de la dificultat del matx, han demostrat coratge ofensiu amb Guillem Ros i Joseph Walker com a principals protagonistes que han mogut el marcador amb el 13 a 7. Abans d'arribar al descans, l'equip valencià ha retallat distàncies el 13 a 10 parcial. A la represa, cop d'efecte dels blau-i-negres amb assaig de Joel Moraira que donava certa tranquil·litat. La transformació i el doble cop de càstig de Morehu Ramginui han deixat el matx vist per sentència. Tot i que el Tatami amb un assaig i transformació ha posat emoció al partit. La sòlida defensa santcugatenca ha fet la feina tancant qualsevol atac valencià.