Victòria sense contemplacions del Rugby Sant Cugat davant el líder de la categoria, el CAU

Els santcugatencs s'han imposat (28-10) en un grandíssim partit de tot l'equip


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat supera el CAU València / Foto: Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat supera el CAU València / Foto: Rugby Sant Cugat

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha guanyat el quart partit de la temporada (28-10) davant la seva afició contra el Cau València corresponent a la sisena jornada de la Divisió D'honor masculina del grup B. Victòria d'autoritat davant el líder de la competició que comptava tots els partits per victòrie. Amb aquest triomf, els de Daniel López són cinquens a la classificació a cinc punts de la primera posició i d'aquí a 15 dies rebran la visita del Fénix C.R. Zaragoza, tercer.

Els de Daniel López han fet un partit molt seriós en tot moment, han sigut clarament superiors i no han deixat cap opció al conjunt valencià. El ritme del matx, tant en defensa com en atac, l'ha portat el conjunt blau-i-negre. La defensa dels locals ha sigut molta bona, no ha deixat en cap moment que el Cau València circulés amb fluïdesa la pilota i d'aquesta manera han anul·lat tota acció de perill dels valencians.

Ofensivament, els de Daniel López han sigut molt superiors, han portat el ritme ofensiu i s'han desfet amb claredat de la defensa dels líders. Els santcugatencs han aconseguit una victòria sense contemplacions i de molt prestigi que els apropa al liderat de la categoria.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.