El Rugby Sant Cugat tanca una primera volta històrica a Lliga Iberdrola

Les santcugatenques ocupen la quarta plaça i sumen cinc victòries consecutives


  • Comparteix:

Imatge del femení del Rugby Sant Cugat / Foto: Jose Carrera

Imatge del femení del Rugby Sant Cugat / Foto: Jose Carrera

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha tancat una primera volta històrica a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, en quarta posició. L'equip santcugatenc suma un balanç de cinc triomfs i dues derrotes amb 20 punts, a 8 del líder, el Corteva Cocos. Les d'Albert Casorrán viuen la segona temporada a l'elit del rugbi estatal i han passat de lluitar per la permanència, la temporada passada, a estar a la part alta de la classificació. Les santcugatenques ocupaven la penúltima posició amb dos triomfs i cinc derrotes en finalitzar el primer tram del curs a la temporada passada. Una situació que contrasta amb el bon moment actual de l'equip.

El Rugby Sant Cugat està en un estat de forma excels. Resultats positius, bon joc i una primera volta de campionat finalitzada en quarta plaça. Les santcugatenques juguen per segona vegada a la seva història a la Lliga Iberdrola i han capgirat la dinàmica de la temporada passada.

La campanya anterior, la 2021-2022, l'equip va tancar el primer tram de curs amb penúltima posició. D'aquesta zona ja no es va moure fins que va finalitzar la temporada on va haver de jugar una promoció de permanència que va guanyar davant les Abelles.

En aquesta temporada tot ha canviat. Quins són els motius per aquesta nova dinàmica? El tècnic, Albert Casorrán, destaca la renovació del cos tècnic com un dels factors importants per aquest canvi de resultats. L'altre motiu és el treball d'equip per damunt de les individualitats. "Tots els canvis durant el partit sumen i milloren el que tenim al camp" argumenta Caso. "Les jugadores ens han comprat el model i sistema de joc i això es nota en la manera de jugar els partits" destaca el tècnic santcugatenc.

Les santcugatenques inicien la segona volta aquest dissabte a les 14 h rebent el CRAT, cinquè classificat, i un dels equips que va guanyar les d'Albert Casorrán a la primera volta.






Albert Casorrán

L'equip, tot i les baixes, sempre competeix i totes les jugadores estan molt compromeses amb el sistema i el model de joc.

Albert Casorrán

El cos tècnic és clau per assolir aquests bons resultats a la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.