El Rugby Sant Cugat femení encaixa la tercera derrota de la temporada a Madrid

Les santcugatenques han rebut un dur correctiu (37-14) al camp del Majadahonda

Imatge d'arxiu / Foto: Rugby Sant Cugat

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha encaixat la tercera derrota de la temporada (37-14) al camp del C.R. Majadahonda a la novena jornada de la Lliga Iberdrola. Durant tot el partit les noies de Sant Cugat s'han vist superades, han patit molt amb les melé de les locals i la gran circulació de pilota de les madrilenyes ha condemnat a les d'Alberto Cassorrán que han encaixat un parcial de (27-0) a la primera part. El partit ha estat molt difícil i s'ha evidenciat el millor nivell de les segones classificades de la categoria. Partit per aprendre i per seguir millorant. El Sant Cugat manté la quarta plaça que dona accés als play-offs i en la següent jornada reben a l'Eibar.

Davant d'un dels millors rivals de la competició, a les santcugatenques se'ls hi ha fet molt difícil treure'ls la bola. Les de Sant Cugat han anat cedint terreny a causa de la pressió alta de les locals i passades de gran qualitat que han desvirtuat la defensa de les santcugatenques als primers compassos del matx. El primer tram de partit ha tingut moltes interrupcions i amb moltes targetes grogues per part de les santcugatenques que han anat tard a totes les accions defensives gràcies a la gran circulació de bola de les madrilenyes.

Les madrilenyes, en una recuperació de pilota amb la posterior transició ofensiva ràpida, han aconseguit el seu primer assaig (5-0). Les locals han fet valer la seva superioritat a l'inici del partit i al cap de 7 minuts amb una grandíssima meler han assolit un nou assaig i han obert escletxa en el marcador (10-0). Les noies de Madrid han sortit més endollades al partit, amb un ritme molt alt, intensitat i una molt bona circulació de pilota. La clau de la primera part ha sigut la pressió ofensiva de les locals que ha impedit constantment la circulació i l'atac de les blau-i-negres.

Les madrilenyes no han aixecat el peu de l'accelerador en cap moment i amb la pressió ofensiva han continuat dominant el matx amb un nou assaig (15-0). Amb una gran acció individual de Vico, que ha trobat espai en la defensa santcugatenca, ha aconseguit un nou assaig (20-0). Dos minuts més tard han fet un nou assaig (25-0) amb la posterior transformació (27-0) que ha deixat completament sentenciat el partit a cinc minuts del descans.

A la represa, el Sant Cugat ha intentat retallar distàncies en el marcador i aconseguir dominar el ritme del partit en algun tram. En una acció aïllada han assolit el primer assaig amb la posterior transformació en els primers instants de la segona meitat (27-7). Tot i l'assaig, les d'Alberto Cassorrán ho han intentat, però ha estat insuficient amb la superioritat de les locals i amb dos assaigs més (37-7) han reafirmat el que s'ha vist durant tota la primera part. El Sant Cugat ha retallat distàncies en el marcador amb un gran contraatac de Bet Segarra i la posterior transformació (37-14). Les locals s'han limitat a mantenir la diferència i així s’ha arribat al marcador final (37-14).