El Rugby Sant Cugat inicia el camí a la Divisió d'Honor davant l'Alcobendas

Els santcugatencs disputen el partit d'anada de les semifinals davant l'Alcobendas aquest diumenge a les 14.30 h


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat afronta les semifinals d'ascens a Divisió d'Honor  / Foto: Josep Serrano

El Rugby Sant Cugat afronta les semifinals d'ascens a Divisió d'Honor / Foto: Josep Serrano

El primer equip masculí del Rugby Sant Cugat afronta el partit d'anada de les semifinals d'ascens a la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal, aquest diumenge a les 14.30 h a la Guinardera davant l'Alcobendas. Els santcugatencs s'enfrontaran amb el totpoderós conjunt madrileny que ha guanyat tots els partits de la lliga regular i també de la fase prèvia d'ascens. Els de Martín Garcia esperen fer un bon partit i assolir un bon resultat pel partit de tornada a Madrid.

L'Alcobendas, un rival molt superior

El conjunt madrileny va ser descendit administrativament la temporada passada per falsificar unes dades a la llicència federativa d'un jugador. A més, aquest fet va impossibilitar la presència de la selecció espanyola al Mundial de 2023 després d'haver jugat amb el combinat estatal de manera il·legal. El recurs, presentat pel Guernica i acceptat pel TAD, va dictaminar el descens dels madrilenys i una multa de més de 60.000 euros.

El retorn de l'Alcobendas a Divisió d'Honor és una obligació per a l'entitat que té un equip molt potent. A la lliga regular de grups ha guanyat tots els partits amb una mitjana de més de 40 punts amb els seus rivals i a la fase prèvia d'ascens ha continuat amb la mateixa dinàmica.

L'únic precedent entre santcugatencs i madrilenys és a la fase prèvia d'ascens amb triomf de l'Alcobendas (7-45).

Optimisme santcugatenc

Tot i la superioritat madrilenya, els santcugatencs estan convençuts de superar l'Alcobendas amb el suport de l'afició. S'espera una gran afluència de públic a la Guinardera. La darrera vegada que els santcugatencs van optar a pujar a Divisió d'Honor va ser l'any 2015 davant el Barça. El conjunt masculí encara no ha pujat mai a la màxima categoria estatal.

El tècnic, Martín Garcia, ressalta l'optimisme que té l'equip davant aquestes semifinals.


Martín Garcia

L'equip està per preparar aquest matx davant un rival molt potent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.