El Rugby Sant Cugat dona tot sobre la gespa, però cau contra un poderós Alcobendas

Els santcugatencs han donat una bona imatge amb un ambient de luxe a la Guinardera amb derrota (9-40)


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Rugby Sant Cugat ha caigut derrotat (9-40) davant l'Alcobendas en el partit d'anada de les semifinals per pujar a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els nois de Martín García ho han donat tot sobre la gespa de la Guinardera, però la superioritat física dels madrilenys ha estat suficient per tornar a la capital amb un bon marge de punts en el marcador. El partit de tornada, la pròxima setmana al camp de l'Alcobendas on el Rugby Sant Cugat buscarà l'èpica i remuntar una eliminatòria que els permetria accedir a la final que dona accés a la màxima categoria estatal.

El partit d'anada de les semifinals ha començat molt igualat. Els dos equips han donat una lliçó de rugbi al prop de mig miler d'aficionats que han assistit al camp. Tanmateix, l'Alcobendas ha obert la llauna amb un assaig d'Agustín Schab i Agustin Cittadini ha transformat el xut a pals. Els santcugatencs no s'han fet enrere i gràcies a un xut de càstig, Elié Chabut ha sumat els tres primers punts per als blau-i-negres.

A partir d'aquí, tres xuts a pals pràcticament consecutius d'Agustin Cittadini han ampliat la diferència fins a (3-16). L'argentí ha transformat des de distàncies molt llunyanes sorprenent els jugadors de Sant Cugat. A punt d'acabar la primera meitat, un xut de càstig transformat per Elié Chabut ha deixat el lluminós de la Guinardera amb un (6-16) provisional.

A la represa, el desgast físic sobre els jugadors blau-i-negres s'ha començat a notar. L'atac de l'Alcobendas ha estat més fort i dos assaigs de Manuel Weiss en el minut 50 i 60 de partit han tornat a ampliar el marge sobre els santcugatencs. Un minut més tard, un altre cop Elié Chabut ha retallat la diferència amb un altre xut a pals. Tanmateix, l'intent de remuntada local s'ha esvaït i els madrilenys han pogut ampliar el marge fins al (9-40) final.



Martín Garcia

Anirem a competir el màxim, prepararem aquest partit com la resta: identificar els seus errors, millorar els nostres i a competir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.