El Rugby Sant Cugat edifica el triomf amb una sòlida defensa davant l'Hospitalet

Els santcugatencs s'han imposat (34- 10) davant els del Baix Llobregat en un duel molt intens


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha sumat la segona victòria de la temporada (34 -10) davant l'Hospitalet en matx corresponent a la jornada 4 del grup B de la Divisió d'Honor B. Els de Martín Garcia han edificat el triomf amb una sòlida defensa i un joc ofensiu molt elèctric. Els santcugatencs visiten el Club Natació Poble Nou a la propera jornada i ja ocupen la segona posició a la classificació.

El joc del Rugby Sant Cugat enamora amb el seu joc, enamora a l'afició i potencia el vincle identitari amb el club. Triomf de prestigi davant un Hospitalet que també lluita per entrar a la fase d'ascens anomenada Elit. El partit d'aquest dissabte a la Guinardera ha estat ple de tensió competitiva entre dos equips molt ben treballats.

El marcador no s'ha mogut fins a la meitat del primer temps quan els santcugatencs s'han avançat per a 5 a 0. La reacció ràpida visitant no s'ha fet esperar amb un cop de càstig. 5 a 3 per al SantCu que ha ampliat diferències amb un cop de càstig situant el momentani 8 a 3. Abans d'arribar al descans assaig santcugatenc i 13 a 3 per marxar tranquils a la mitja part.

A la represa, festival ofensiu santcugatenc amb diferents assaigs que han fet embogir a la Guinardera. La defensa local s'ha mantingut ferma en tot moment situant l'escandalós 34 a 3. Els riberencs han maquillat el marcador situant el definitiu 32 a 10.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.