El masculí del Rugby Sant Cugat afronta un tram decisiu a la Divisió d'Honor B

Els santcugatencs, líders, juguen les últimes quatre jornades amb màxima ambició


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat afronta jornades vitals a la Divisió d'Honor B / Foto: Cugat Mèdia

El Rugby Sant Cugat afronta jornades vitals a la Divisió d'Honor B / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat afronta les últimes quatre jornades del grup B de la Divisió d'Honor B com a líder i amb l'objectiu de finalitzar entre els tres primers classificats. Els santcugatencs necessiten finalitzar en el top 3 per disputar la fase d'ascens, la Lliga Elit. Els de Martín Garcia afronten dues jornades decisives davant dos equips invictes, la Vila, tercer, i el València, segon. Els santcugatencs volen repetir l'èxit de la temporada passada on van arribar fins a les semifinals, però van quedar eliminats per l'Alcobendas, equip que va assolir l'ascens a la màxima categoria estatal.

Dues jornades decisives

L'equip santcugatenc rep aquest dissabte a les 18 h a Vila, tercer classificat i conjunt recent descendit de Divisió d'Honor, i que es troba amb 23 punts, a tres dels santcugatencs. El següent partit serà al camp del València, segon classificat, i també invicte amb 23 punts. Els altres dos partits són davant el BUC, setè, i el Toro balear, vuitè.

L'objectiu: disputar la fase d'ascens

Els santcugatencs han de quedar entre els tres primers per accedir a la segona fase on es trobaran amb els altres tres primers classificats dels grups A i C. La segona fase es juga a una sola volta i els quatre primers disputen les semifinals. El campió puja a Divisió d'Honor i el subcampió juga una promoció d'ascens davant el penúltim classificat de la Divisió d'Honor.


Martín Garcia

En aquests partits hem d'estar pendents de nosaltres i no del rival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.