Victòria de prestigi del Club Rugby Sant Cugat en el primer triomf de la temporada

Les santcugatenques superen (37-17) al conjunt madrileny gràcies a una primera part que frega l'excel·lència

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha guanyat (37-17) l'Olímpico de Pozuelo en la segona jornada de la Lliga Iberdrola de rugbi. Les balu-i-negres es refan de les dues primeres derrotes de la competició lliguera amb un triomf carregat d'emocions on les locals han pogut mostrar el seu bon joc, sobretot en la primera meitat. La pròxima jornada, les santcugatenques es desplacen fins al País Basc per enfrontar-se a l'Eibar Rugby Taldea.

Tot just abans de l'inici del partit, tant l'equip català com el madrileny han realitzat un minut de silenci en record de les víctimes de violència masclista, tot plegat en el Dia Internacional contra aquesta xacra que encara és present en la societat d'avui dia. Després d'aquest homenatge, amb la pilota ovalada en joc, molt bon rugbi per part del conjunt santcugatenc. La intensitat ofensiva de les d'Albert Casorrán, qui avui duien la segona equipació, ha donat ràpidament els seus fruits.

En el minut 18 de partit, Zoé Bastide ha obert la llauna gràcies a un xut de càstig. A partir d'aquí, ofensiva total santcugatenca gràcies als assaigs de Beatriz González, i, en dues ocasions, Alysha Stone. Zoé Basitde ha arrodonit el festival de punts de la primera part amb un xut a pals. Amb aquests bons 40 primers minuts, les de Sant Cugat han marxat als vestidors amb una victòria momentània (20-0).

A la represa, les d'Albert Casorrán han sortit a arrodonir el treball de la primera meitat. Gràcies als assaigs de Marina Garcia i d'Alysha Stone, les santcugatenques han agafat un gran avantatge. Tot i això, l'equip de Pozuelo no s'ha fet enrere i ha firmat uns darrers quinze minuts molt efectius on han retallat fins a 20 punts la diferència en el lluminós. Tanmateix, la solidesa del Club Rugby Sant Cugat no s'ha trencat i han acabat signant la primera victòria en la competició (37-17).