El Rugby Sant Cugat cau contundentment al camp del líder, el València

Els santcugatencs s'han vist superats (32-13) pel conjunt valencià


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha caigut derrotat contundentment (32-13) al camp del València, líder del grup B de la Divisió d'Honor B, en matx corresponent a la jornada 9 de la competició. Els santcugatencs s'han vist superats per un equip local molt intens i dinàmic en atac davant un conjunt santcugatenc molt poruc en defensa. El Rugby Sant Cugat lluita per entrar en les tres primeres posicions que donen dret a jugar la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els de Martín Garcia tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran la visita del BUC, equip de mitja taula.

El Rugby Sant Cugat encadena la segona derrota consecutiva i ho ha fet aquesta jornada davant el primer classificat, el València, i l'anterior va ser davant la Vila. Amb aquestes dues desfetes, l'equip santcugatenc necessita guanyar els dos últims partits davant el BUC i el Toro per jugar la fase d'ascens.

El partit d'aquesta jornada ha estat marcat per una mala primera meitat que ha condicionat la resta del matx. Tot i avançar-se en el marcador amb un xut a pals, al minut 2, els santcugatencs han vist com els locals han reaccionat amb diferents xuts a pals i assaigs que han desestabilitzat la consistència defensiva santcugatenca. El 25 a 3 de la mitja part és un clar exemple entre els dos equips.

A la represa, els locals han ampliat distàncies amb un nou assaig i posterior xut a pals (32-3). El Rugby Sant Cugat ha reaccionat amb dos assaigs amb el definitiu 32 a 13.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.