El Rugby Sant Cugat supera el Barça i tanca un 2023 amb el títol de lliga a l'horitzó

Les santcugatenques han superat (18-16) les blaugranes amb una gran remuntada al segon temps

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha superat (18-16) el Barça a la jornada 4 a la Lliga Iberdrola en una gran remuntada en el segon temps. Les santcugatenques s'han vist superades en el primer temps per un conjunt blaugrana molt intens i dinàmic que ha marxat al descans amb un 6 a 15 al seu favor. A la represa, les d'Albert Casorrán han estat molt efectives en atac i molt sòlides en defensa sumant el tercer triomf consecutiu. El Rugby Sant Cugat tanca la lliga a la part alta i amb opcions de repetir la lluita pel títol de la temporada passada. Les blau-i-negres tornen a la competició el 21 de gener quan rebran la visita del Cocos Rugby.

El Rugby Sant Cugat ha saltat al terreny de joc amb un túnel dels jugadors del primer equip masculí i del planter. Tot i aquesta rebuda, qui primer s'ha avançat en el marcador ha estat el Barça a través d'un xut a pals al minut dos. Les blaugranes han mantingut l'efectivitat atacant i amb un nou assaig han ampliat distàncies en el marcador 0 a 8. Les santcugatenques s'han vist sorpreses i, a cinc minuts per al final del primer temps, nou assaig i xut a pals deixant el 0 a 15. Les d'Albert Casorrán han reduït diferències amb dos xuts a pals situant el 6 a 15.

A la represa, reacció ferotge local. Al minut dos, assaig i xut a pals santcugatenc que ha certificat el 13 a 15. Però aquí no ha acabat la remuntada. Un nou assaig local ha servit per capgirar el marcador amb el 18 a 16. La capacitat defensiva santcugatenca ha estat brillant i ha deixat sense marcar durant el segon temps a les blaugranes. Celebració destacada de les jugadores del Rugby Sant Cugat amb un triomf molt meritori.

L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ha ressaltat la bona feina de l'equip al segon temps.