El Rugby Sant Cugat masculí ja coneix el camí cap a la Divisió d'Honor

Els santcugatencs debutaran el cap de setmana del 27-28 de gener davant el Màlaga a la Guinardera


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat ja coneix el camí de l'ascens a Divisió d'Honor / Foto: Josep Serrano i Roger Menescal

El Rugby Sant Cugat ja coneix el camí de l'ascens a Divisió d'Honor / Foto: Josep Serrano i Roger Menescal

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ja coneix el calendari de la fase d'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els santcugatencs disputen una lligueta de nou equips a una sola volta i on els quatre primers classificats accedeixen a semifinals. El debut dels santcugatencs serà el cap de setmana del 27 i 28 de gener amb la visita del Màlaga a la Guinardera. Els santcugatencs viatjaran al camp de l'Industriales, el Getxo, la Vila i el Bilbao. Per contra, els de Martín Garcia rebran el Liceo, la Vila, el Zarautz i Màlaga. El tècnic santcugatenc ha ressaltat 'que la Vila, amb qui ja s'han enfrontat a la lliga regular, és l'equip a batre perquè està un pas per sobre que la resta'.

La fase d'ascens a Divisió d'Honor, l'anomenada Lliga Elit, s'inicia el cap de setmana del 27 i 28 de gener amb nou conjunts, però només els quatre primers classificats aconseguiran bitllet per a semifinals. En aquesta fase s'ajunten els tres primers classificats de la lliga regular del grup A, B i C. L'únic equip invicte dels nou és la Vila amb 10 victòries. Els altres líders són el Getxo, del grup A, i el Liceo Francés, del grup C.

Industriales, València i Bilbao han quedat segons de grup. Finalment, Màlaga, Zarautz i Rugby Sant Cugat com a tercers tanquen el quadre de competició. El tècnic del Rugby Sant Cugat, Martín Garcia, es mostra satisfet amb el calendari de la segona fase.




Martín Garcia

Estem satisfets amb el sorteig i tenen dos partits consecutius a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.