El Rugby Sant Cugat femení empata contra les líders després de tenir a tocar la victòria

Les santcugatenques guanyaven quan faltaven pocs segons per la fi del matx, però el Crat ha aconseguit igualar el marcador

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha empatat (24-24) amb el Crat Residencia Rialta en la primera jornada del grup A de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han tingut la victòria a les mans, però les de Corunya, líders del grup, han igualat el partit en el darrer segon. La pròxima jornada, d'aquí a dues setmanes, les blau-i-negres buscaran mantenir la bona dinàmica i el gran rugbi exhibit aquest dissabte en el partit contra Silicius Majadahonda, novament a la Guinardera.

El Rugby Sant Cugat volia sortir sobre la gespa de la Guinardera amb l'objectiu d'agafar bones sensacions de cara al play-off pel títol. Dit i fet, les santcugatenques no s'han arronsat davant un dels favorits a endur-se el títol de lliga i al minut tres de partit, Mireia Garcia ha sumat els primers cinc punts per al caseller local. La transformació de Zoé Bastide obria una escletxa de fins a set punts, però ràpidament, les corunyeses han retallat distàncies gràcies a l'assaig d'Alba Martínez.

El bon rugbi no s'ha allunyat de la Guinardera, els dos equips continuaven cercant la manera de trencar les línies i no ha estat fins al minut 30 quan Mariana Carolina ha posat per davant del marcador a les visitants. Les d'Albert Casorrán no s'han fet enrere i a tocar de la mitja part, l'assaig de Marina Garcia i la transformació de Zoé Bastide han fet que el Rugby Sant Cugat marxés als vestidors amb un avantatge momentani (14-10).

A la represa, un nou xut a pals a favor de les santcugatenques que ha transformat Zoé Bastide donava esperances a les aspiracions de les locals. Tot i això, el Crat convertia un assaig gràcies a Maica, que en l'acció posterior, Ana Iglesias enviava amb la puntada de peu, la pilota ovalada entre els dos pals. Amb l'empat al marcador, Zoé Bastide ha tingut en la seva puntada poder avançar novament a les santcugatenques, però ha errat el xut.

Tot i això, després d'insistir molt a prop de la línia rival, Laia Azorin ha sumat un nou assaig per al costat santcugatenc, i, aquest cop si, Zoé Bastide ha transformat el xut a pals. Un marcador de (24-17) i pocs segons abans de donar un cop a la taula, les de Corunya han trencat la línia defensiva central de les locals i Mariana Carolina ha fet un assaig que posava en les botes de Ana Iglesias la possibilitat d'empatar el partit. Iglesias no ha fallat i ha situat el definitiu (24-24).

Albert Casorrán

És un equip que partit rere partit demostra la evolució que està fent i et fa ràbia perquè a la última jugada et trenquen per mig i t'empaten el partit, però no se li pot dir res negatiu a les jugadores perquè hem lluitat els 80 minuts