EL CRSC es desplaça a Mallorca amb ganes de vencer a un rival complicat


  • Comparteix:

EL CRSC viatja fins Mallora per dispuar el tercer partit de lliga davant el Ponent amb l'objectiu de guanyar. L'equip de Marc Riera vol oblidar l'últim partit davant el Barça i aconseguir superar a un rival molt lluitador en el seu camp. El jugador Francesc Alernó és la única biaxa del conjunt blau-i-negre.

Després de perdre davant el Barça per 23 a 30, l'equip masculí del Club Rugbi Sant Cugat viatja fins a Mallorca per disputar el partit corresponent a la tercera jornada de lliga, amb l'objectiu d'escalar posicions i superar el cinquè lloc que ocupa a la classificació general. Com explica el tècnic del CRSC, Marc Riera, el matx es presenta complicat.

Marc Riera

EL Ponent ha pujat de categoria aquest any. Fa dos anys va jugar l'ascens amb el Sant Cugat i vam guanyar nosaltres. Ells també porten un partit guanyat i un de perdut.


Com el rival d'aquest cap de setmana, els homes de Marc Riera porten un balanç d'una victòria i una derrota. Els santcugatencs van guanyar davant el Poble Nou Enginyers per 24 a 5 i van perdre el cap de setmana passat amb el Barça. Riera comenta com veu el seu equip.

Marc Riera

Veig ve a l'equip, tot i que aquest cap de setmana vam perdre un partit que hauríem pogut guanyar.


Riera podrà comptar amb tota la plantilla menys amb el jugador Francesc Alernó, lesionat des del primer partit.

El matx davant el Ponent tindrà lloc dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda en camp mallorquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.