El Rugby Sant Cugat inicia la Copa Catalana davant el Gòtics a domicili


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat inicia el seu camí a la Copa Catalana / Foto: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat inicia el seu camí a la Copa Catalana / Foto: Ferran de la Roza

El sènior del Club Rugby Sant Cugat juga el primer partit de la Copa Catalana al camp del del Gòtics RC aquest dimarts a un quart de deu de la nit a la Foixarda després que s'ajornés pel mal temps el 27 d'abril. Els santcugatencs afronten la competició un cop finalitzada la temporada regular i els play-off d'ascens a Divisió d'Honor.

La pluja, protagonista durant el 27 d'abril, va impedir que es disputés el matx entre el Rugby Sant Cugat i el Gòtics pel mal estat del terreny de joc. Els clubs es van posar d'acord i el partit entre els dos conjunts corresponent als vuitens de final de la Copa Catalana es jugarà aquest dimarts. Els santcugatencs es veuran les cares amb un equip que milita a Primera Catalana. La competició catalana l'organitza la Federació Catalana de Rugbi perquè els clubs puguin seguir competint un cop acaben les seves respectives lligues. El tècnic del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, es marca com a objectiu mantenir el nivell físic de l'equip i assegura que els partits que juguin aniran bé per allargar la temporada.

Jordi Justícia

Sobretot mantenir el nivell físic. És perquè la temporada s'allargui més i així poder seguir jugant partits.


El Club Rugby Sant Cugat juga aquest dimarts a un quart de deu de la nit a les instal·lacions del Gòtics RC, que ha quedat en sisena posició a Primera Catalana, quedant dues per sobre del Rugby Sant Cugat B. Si els homes de Justícia guanyen, s'enfrontaran a quarts de final amb el FC Barcelona. els blaugranes van guanyar el SEL Vilanova (0-60).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.