El sub 20 del Rugby Sant Cugat es juga ser el millor d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat sub20 / Font: Jorge Martínez

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat sub20 / Font: Jorge Martínez

L'equip sub 20 del Club Rugby Sant Cugat disputa aquest diumenge a les dotze del migdia a la Feixa Llarga, l'Hospitalet, la final estatal de la categoria davant la Santboiana. Els dos equips catalans arriben invictes després de guanyar els quatre partits del grup i vèncer també còmodament a les semifinals. El duel a partit únic i a camp neutral decidirà quin és el millor conjunt d'Espanya de nivell sub 20.

La base del Club Rugby Sant Cugat segueix millorant les prestacions any rere any i aquest cap de setmana té l'oportunitat de certificar-ho amb el títol estatal sub 20. Ho farà, a més, davant un dels conjunts més forts i el més històric, la Santboiana, degà del rugbi català i espanyol. El conjunt santcugatenc segueix demostrant que no només es treballa en el primer equip, si no que també vol fomentar un planter que a la llarga acabi ajudant a fer més gran el club. El Rugby Sant Cugat arriba a la final després d'una temporada impol·luta vencent Alcobendas, Pozuelo, Mairena i Les Abelles i sent líder del grup 2. A les semifinals l'esperava l'Hernani i també el va superar amb un còmode 31 a 12.

El vicepresident esportiu del Club Rugby Sant Cugat, Xavier Gómez, creu que la final està al 50 % i que es decidirà per petits detalls.

Xavier Gómez

Penso que tenim les mateixes opcions que la Santboiana. És un partit molt igualat que es decidirà per petits detalls.




Per l'altra banda, la Santboiana també ha guanyat tots els partits eliminant a semifinals l'Alcobendas per 22 a 10.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.