Erica Castañeda prepara amb ganes l' Europeu


  • Comparteix:

La taekwondista santcugatenca Erika Castañeda continua la seva preparació per a l' europeu que es disputarà l' Abril. Malgrat que encara no és segura la seva participació, la lluitadora només pensa en representar a Espanya en aquesta important cita.

Continua la incertesa sobre qui representarà a Espanya al campionat d' Europa de taekwondo el proper abril. Teòricament la lluitadora santcugatenca Erika Castanyeda va guanyar la seva plaça fa unes setmanes, quan es va proclamar campiona d' Espanya. Però la lesió d' una companya de selecció, que no va anar a aquest campionat, fa que la plaça no sigui definitiva. Si aquesta es recupera, les dues taekwondistes s' hauran de jugar la plaça en un combat. Tot i això, la santcugatenca creu que anirà a la cita, on tot i l' alt nivell, confia en fer un bon paper.

Erika Castañeda

El nivell és alt, però Espanya és la segona potència en taekwondo. Jo soc la campiona d' EEspanya, així que faré un bon pasper. Tot i aixì, el resultat depèn de molts factors.

Tot i que la possibilitat de no anar a l' Europeu és real, la lluitadora santcugatenca es prepara exclusivament per aquesta cita. Tot i que no té por de perdre la pre-classificació, es mostra crítica amb aquesta situació. Castañeda explica que no troba justa la decisió.

Erika Castañeda

Estic entrenant al CAR i preparo l' europeu, és la meva prioritat. S'ha de parlar si jo no fos la lesionada si s' hauria fet la pre-selecció. Son moltes coses injustes.

La decisió no es coneixerà de moment, ja que s' està a la espera de com evoluciona la lesionada. El que si és segur és que l' europeu es disputarà el proper mes d' abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.