El Volei Sant Cugat busca el bitllet per a la fase d'ascens en l'última jornada


  • Comparteix:

El CVSC davant el Grau Castelló a Valldoreix

El CVSC davant el Grau Castelló a Valldoreix

El Volei Sant Cugat afronta aquest dissabte a Valldoreix l'última jornada de Superlliga 2 amb la fase d'ascens en joc. Les de Rafa Ruiz, segones, reben el Guadalajara, sisè, amb la necessitat de sumar tres punts o en el seu defecte aconseguir el mateix resultat que el Cide mallorquí, que també aspira a jugar per l'ascens. El conjunt santcugatenc té en joc l'objectiu de la temporada en aquest partit que començarà a les sis de la tarda.

Fins a tres opcions té l'equip de casa per plantar-se a la fase d'ascens: victòria per 3 sets a 0, triomf per 3 sets a 1 o bé aconseguir el mateix resultat que el Cide, tercer classificat a un punt de les vermell-i-negres, que els permetria mantenir les posicions actuals. Les santcugatenques tenen ganes que arribi l'hora del partit per brindar la victòria més important de la temporada, com explica el segon entrenador del Volei Sant Cugat, Aitor Pinyol.

Aitor Pinyol

Tenim clares opcions. Depenem de nosaltres mateixos. L'equip el veig fort i amb moltes ganes de jugar l'últim partit a casa.


Totes les jugadores estaran disponibles per afrontar aquest trascendental partit davant un rival que en l'anada ja van superar (1-3), però que ara arriba amb un reforç, Monika Jovanovic, la jugadora que més punts ha anotat a la competició (451).

Només els dos primers equips de cada grup de Superlliga accediran després d'aquesta jornada a la fase d'ascens a la màxima categoria. Els quatre candidats que es classifiquin jugaran per dues places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.