El Volei Sant Cugat guanya a la pista del Torrelavega i lidera la fase d'ascens


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ha sumat els tres punts a Torrelavega / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat ha sumat els tres punts a Torrelavega / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat guanya (1-3) a la pista del Torrelavega a la segona jornada de la fase d'ascens a Superlliga. Les santcugatenques se situen segones després de la victòria de l'Haris Tenerife davant el VP Madrid (3-0) que deixa a les canàries líders en solitari amb sis punts, pels quatre del Volei Sant Cugat.

El Volei Sant Cugat ha sortit molt concentrat a la pista del Torrelavega i el resultat ha estat contundent en el primer parcial (15-25). En el segon set, les locals s'han despertat, però tampoc no han superat el joc de les santcugatenques, que han sumat un nou set (22-25).

En el tercer, les càntabres han canviat la dinàmica del partit i s'han emportat el set (25-21). En el quart, el Volei Sant Cugat ha començat molt fort i ha mantingut l'avantatge per sumar el parcial (19-25) i també el matx.

Les santcugatenques disputaran la tercera jornada dijous quan rebran el Tenerife a dos quarts de set de la tarda al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.