El Volei Sant Cugat ha de ser una piconadora contra el Torrelavega


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada disputat a Torrelavega / Foto: RFEVB

Imatge del partit d'anada disputat a Torrelavega / Foto: RFEVB

El Club Voleibol Sant Cugat rep la visita del CV Torrelavega aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les santcugatenques han de guanyar les cueres, que ja no s'hi juguen res, i fer-ho amb la màxima diferència de punts possible per mantenir l'avantatge sobre el VP Madrid, que juga contra l'Haris Tenerife, amb l'ascens assegurat.

Les santcugatenques saben que no poden fallar en aquest partit. És la primera de les dues finals que els resten per pujar de categoria. Ara per ara, si aconsegueixen els mateixos resultats que el VP Madrid, la segona plaça serà per al Volei Sant Cugat, en una classificació que en cas d'empat decideix la diferència de punts a favor i en contra.

A l'anada les santcugatenques van endur-se el triomf contra un rival que ha baixat les prestacions respecte a la lliga regular, tot i que les jugadores del Voleibol Sant Cugat creuen que no van mostrar tot el potencial, com explica la capitana de les vermell-i-negres, Neus Sánchez.

Neus Sánchez

És un equip que coneixem i que amb el joc que van fer a casa seva no van treure el seu potencial. Hem de ser una pinya i fer els màxims punts possibles.


Per al partit contra el CV Torrelavega, el conjunt santcugatenc disposa de tota la plantilla.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.