El Voleibol Sant Cugat s'imposa amb autoritat al Campionat de Catalunya cadet


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat guanya el CV Barça a la final (3-0) i s'endú el campionat de Catalunya cadet disputat al pavelló de voleibol de Valldoreix. Les d'Arseni Llenas no han donat cap opció a les blaugranes que només han pogut lluitar el primer set. Les vermell-i-negres obtenen a més el bitllet per al campionat d'Espanya.

Al primer set, el Volei Sant Cugat ja ha sortit amb força i ha marxat al marcador, però les blaugranes han reaccionat i han aconseguit acostar-se perillosament al marcador al final del parcial. Les vermell-i-negres han pogut tancar el període (25-21) i posar-se per davant al marcador.

A partir d'aquest moment, les blaugranes ja no han presentat batalla. El segon i el tercer set no han tingut història (25-15 i 25-12) i les vermell-i-negres s'han proclamat per sisena vegada consecutiva campiones de Catalunya. A més, les santcugatenques s'han guanyat el dret a disputar el campionat d'Espanya.

El Voleibol Sant Cugat era el màxim favorit a la victòria, durant la fase regular no havia perdut ni un sol partit, i ha fet bons els pronòstics en un campionat on ha pogut comptar amb el suport de la seva afició.

L'entrenador del Voleibol Sant Cugat, Arseni Llenas, assegura que guanyar el campionat a casa és especial.

Arseni Llenas

M'agradava més jugar-ho a fora, però ja ens tocava organitzar-ho a casa i poder-nos-ho jugar al nostre pavelló. Estic molt content.


El Campionat d'Espanya es disputarà del 17 al 21 de juny a Esplugues de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.