Volei Sant Cugat i CV Barcelona es disputen el primer títol, la Lliga Catalana


  • Comparteix:

Imatge de la temporada 2013-2014 entre el Volei Sant Cugat i el CV Barcelona

Imatge de la temporada 2013-2014 entre el Volei Sant Cugat i el CV Barcelona

El Club Voleibol Sant Cugat i el CV Barcelona es disputen el primer títol en joc de la temporada, la Lliga Catalana, en partit d'anada aquest dimecres a les vuit del vespre al pavelló de Valldoreix. Les blaugranes, que militen a Superlliga 1, posaran a prova el nou projecte santcugatenc que aposta per la joventut del planter. Les de Rafa Ruiz intentaran venjar-se de la derrota del curs passat contra les blaugrana en aquesta final.

El Club Voleibol Sant Cugat militarà per segona temporada a Superlliga 2 amb un equip molt jove amb jugadores del planter, però que es marca l'ascens a Superlliga 1. El CV Barcelona és un dels equips importants de Superlliga 1 on aspira a lluitar pel títol de lliga i també per la Copa de la Reina.

L'entrenador del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que el seu equip té opcions de guanyar la competició.

Rafa Ruiz

Tenim moltes ganes de guanyar aquest títol davant un rival molt complicat.


El duel serà especial per a tres jugadores. Andrea Iriondo debutarà amb el Volei Sant Cugat davant del Barça, el seu anterior club. El Volei Barça també té dues jugadores amb passat santcugatenc, Mireia Orozco i Nerea Sánchez.

El partit també servirà per veure els nous fitxatges del Voleu Sant Cugat. Cris Borja actua de central i procedeix del Santboi i la darrera incorporació és Alba Cardona, que torna al club vermell-i-negre després del pas per l'Haro Rioja Voley. Clàudia Llauradó, Patricia Jamfram, Aina Berbel, Neus Sánchez, Ainoa Boetas, Maria Garcia, Laura Brun i Aitana Garcia també formaran part del primer equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.