El DSV-Club Voleibol Sant Cugat afronta doble jornada contra equips andalusos


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat disputa dos partits aquest cap de setmana / Font: Revb.com/

El Volei Sant Cugat disputa dos partits aquest cap de setmana / Font: Revb.com/

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat afronta un cap de setmana complicat on haurà de superar dos obstacles, la Universidad de Granada i l'Almeria Volley Grupo 2008, tots dos a casa. El primer dels partits, corresponents al grup B de Superlliga 2, serà dissabte a dos quarts de cinc i l'altre, diumenge a la una de la tarda. Després de la victòria ajustada de la setmana passada, les santcugatenques tornen a Valldoreix amb el repte de saber gestionar el desgast de jugar dos partits en dos dies.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat té davant dues jornades concentrades en un cap de setmana. El tècnic de les santcugatenques, Rafa Ruiz, haurà de tenir en compte aquest factor a l'hora de confeccionar una alineació o una altra per afrontar amb garanties els dos partits. Un element clau per a les noies de Ruiz és el fet de tornar a casa i retrobar-se amb una afició esperançada a aconseguir l'ascens. Per tenir el somni una mica més a prop, hauran d'intentar sortir victorioses dels dos enfrontaments.

En el primer repte hauran de veure's les cares amb la Universidad de Granada. Aquest equip arriba al matx amb una plantilla renovada i amb la baixa important de la seva millor jugadora de la temporada anterior, Celia Bédmar. Les seves jugadores són molt joves i tenen com a objectiu mantenir la categoria.

Per la seva banda, l'Almeria Volley Grupo 2008 encara el partit amb més confiança per la contundent victòria aconseguida la setmana passada. A més, és conscient que el rival arribarà desgastat pel partit del dia anterior.

Segons el tècnic del Sant Cugat, Rafa Ruiz, els dos equips que visitaran el pavelló de Valldoreix tenen una actitud molt intensa que els obligarà a esforçar-se per guanyar.

Rafa Ruiz

El principal factor que tindran els dos equips és que són equips molt defensius, que no donen cap pilota per perduda i que exigirà molta intensitat a la xarxa i a l'atac.


Per a dissabte i diumenge Rafa Ruiz no podrà disposar de Patricia Hanfland per una lesió a l'abdominal i Sara Julián serà dubte fins l'últim moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.