El DSV Volei Sant Cugat frega la remuntada, però perd en l'estrena a casa


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el DSV Volei Sant Cugat i el Universidad de Granada

Imatge del partit entre el DSV Volei Sant Cugat i el Universidad de Granada

El DSV- Volei Sant Cugat perd (2-3) davant la Universidad de Granada en l'estrena com a local a Superlliga 2 en un partit en què les vermell-i-negres han fregat la proesa i gairebé remunten un 0 a 2. El mal inici de les santcugatenques ha estat una llosa massa gran per endur-se el triomf. Les de Rafa Ruiz juguen aquest diumenge davant l'Almeria.

El DSV Volei Sant Cugat ha començat el primer set per darrere en el marcador, amb desavantatges de fins a sis punts per cedir el set per 16 a 25. El segon període ha estat invers, les locals manaven fins el 16 a 10, però un parcial de 0 a 9 les ha condemnat a posar-se dos sets a sota.

Sense marge de maniobra les santcugatenques han reaccionat i han apretat des de l'inici per tenir un clar avantatge i, aquest cop, sense deixar-se remuntar i enduent-se el seu primer set. Amb la moral alta el DSV Volei Sant Cugat ha tirat pel dret per començar el quart set amb un clar 9 a 2 mantenint els avantatges fins el final i igualant el partit de forma èpica.

El cinquè i definitiu set ha estat molt igualat, però amb les locals sempre per davant fins el 13 a 14. Les santcugatenques han salvat dos punts de partit, però no han pogut amb el tercer i les granadines s'han endut el triomf.

El tècnic vermell-i-negre, Rafa Ruiz, destaca que el seu equip ha anat de menys a més i finalment han pogut sumar un punt.

Rafa Ruiz

La lectura és que hem començat molt malament, però hem sabut reaccionar. Hem acabat fent les coses bé i gràcies a això hem sumat un punt.


El DSV Volei Sant Cugat torna a jugar aquest diumenge a casa quan rebrà l'Almeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.