AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El Volei Sant Cugat viu un nou duel de favorits davant el Voley Ciutat Cide


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat va superar el Guadalajara / Font: Rfveb.com

El Volei Sant Cugat va superar el Guadalajara / Font: Rfveb.com

El Club Voleibol Sant Cugat torna a enfrontar-se a un dels principals competidors per l'ascens, el Voley Ciutat Cide, aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda. Les de Sant Cugat van superar el cap de setmana passat el líder, el Guadalajara, i aquesta jornada ho intentaran fer a la pista d'un equip mallorquí que és segon. Patricia Hanfland és l'única baixa per a les de Rafa Ruiz.

El triomf contra el Guadalajara va suposar injectar la primera dosi de prestigi al Volei Sant Cugat, tant a nivell col·lectiu, per superar el fins llavors primer classificat i per situar-se tercer, com a nivell individual, amb el reconeixement de Cris Borja i Maria Sanchís en l'equip ideal de la jornada de Superlliga 2. Amb aquesta quantitat ampliada de confiança afronten un dels partits més complicats del curs les vermell-i-negres, davant un conjunt similar pel que fa a prestacions.

El Voley Ciutat Cide basa el seu potencial en el sentit coral del joc, sense abusar d'individualitats i suportant el seu rendiment en el col·lectiu. La principal diferència entre tots dos conjunts es troba en la veterania del Cide, que contrasta amb la joventut del Volei Sant Cugat. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, apel·la al bloqueig i a la defensa com dues de les claus per obtenir el triomf.

Rafa Ruiz

El partit passarà pel bloqueig i la defensa, com contra el Guadalajara, i per controlar els nervis i els tempos del partit.


Tots dos equips arriben empatats a punts, nou, i són a només un del líder, el Volei Grau Castelló, que visita el Madrid Chamberí, setè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.