El DSV-Club Voleibol Sant Cugat se cita amb la història en el debut a la Copa de la Princesa


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat viatja a Guadalajara per debutar a la Copa de la Princesa / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat viatja a Guadalajara per debutar a la Copa de la Princesa / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputa a partir d'aquest dissabte la primera Copa de la Princesa de la seva història. El torneig té lloc a Guadalajara i les santcugatenques hi debutaran a la primera semifinal, que les enfronta aquest dissabte a les cinc de la tarda al Torrelavega. El Volei Sant Cugat ha acabat la primera volta segon el grup B de Superlliga Femenina 2, mentre que el Torrelavega ho ha fet primer al grup A.

El camí al retorn de la màxima categoria estatal, la Superlliga, té un dolç peatge en aquest principi d'any. És una oportunitat per al sènior del Volei Sant Cugat d'adquirir encara més notorietat i de sumar un títol de prestigi al qual opta per primera vegada. El repte, mantenint la metodologia del club, s'afronta amb gent de la casa i, curiosament, contra un equip que té un plantejament similar. El Torrelavega, com assegura el tècnic de les santcugatenques, Rafa Ruiz, té molta semblança amb el conjunt que dirigeix.

Rafa Ruiz

El Torrelavega és com el Volei Sant Cugat perquè aposta pel planter.


L'entrenador del Torrelavega, Alex Río, opina que tots dos models s'assemblen molt i es mostra agosarat en afirmar que aquest matx és com una final avançada.

Alex Río

Som equips que treballem molt amb el planter.


L'altra semifinal arribarà a dos quarts de vuit del vespre i enfrontarà el Gudalajara, amfitrió, contra el Cuesta Piedra de Santa Cruz de Tenerife.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.