El DSV-Club Voleibol Sant Cugat afronta la fase d'ascens a Superlliga amb optimisme


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat vol iniciar amb bon peu la fase d'ascens a Superlliga / Font: Rfevb.es

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat vol iniciar amb bon peu la fase d'ascens a Superlliga / Font: Rfevb.es

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat iniciarà i tancarà la fase d'ascens a Superlliga, màxima categoria del volei estatal, com a local. Les santcugatenques s'estrenen aquest dissabte contra el Gualadajara i finalitzaran la competició el 23 d'abril amb la visita del Torrelavega. L'entrenador del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, destaca que el calendari els afavoreix i que cal aprofitar aquest fet.

Calendari favorable
El DSV-Club Voleibol Sant Cugat inicia la fase d'ascens com a local davant un vell conegut, el Guadalajara, un conjunt amb el qual ha jugat a la lliga. Les santcugatenques s'han imposat en els dos partits amb resultats contundents. Les de Rafa Ruiz es van imposar (3-1) a Valldoreix en el partit de la primera volta i (0-3) a Guadalajara. Després d'aquesta jornada inaugural, el Volei Sant Cugat tornarà a jugar a casa davant el Cuesta Piedra canari, conjunt que ha quedat segon a l'altre grup de Superlliga 2. El darrer partit de la fase d'ascens serà davant el Torrelavega, un conjunt que va superar les santcugatenques a les semifinals de la Copa de la Princesa.

L'entrenador del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, ressalta que qualsevol tècnic desitja un calendari favorable en una lligueta tan disputada per pujar a Superlliga.

Rafa Ruiz

És molt importar iniciar i acabar la fase d'ascens a Valldoreix. S'ha d'aprofitar.


13 victòries consecutives
El DSV-Club Voleibol Sant Cugat arriba a la fase d'ascens després de sumar 13 victòries consecutives a la lliga. Els dos primers classificats ascendeixen a Superlliga. Les santcugatenques disputen el segon play off consecutiu.

El primer matx de la fase serà dissabte a les quatre de la tarda a Valldoreix davant el Guadalajara.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.