El Volei Sant Cugat supera el Torrelavega i té l'ascens a Superlliga femenina a tocar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Rfevb.com

Imatge d'arxiu / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat supera el Torrelavega (2-3) i frega l'ascens a Superlliga femenina. Les santcugatenques pujaran la setmana que ve si superen el Guadalajara a la seva pista per 3 sets a 0 o 3 sets a 1. Les de Rafa Ruiz han suat per desfer-se de les càntabres aquesta jornada, però s'han acabat enduent el partit al tie-break i sumen tres victòries en els tres partits que han disputat.

Les de Sant Cugat han sortit molt més centrades i efectives a pista. El primer set ha caigut per part visitant (20-25). Quan semblava que el partit seria similar als dos primers de la lligueta d'ascens, la segona mànega ha estat per a les locals (25-22) i a la tercera el Torrelavega encara ha mostrat més domini (25-12). Les de Ruiz, però, han reaccionat a temps i han acabat guanyant les dues darreres mànegues, amb un tie-break final ajustat que ha acabat entregant el triomf a les de Sant Cugat (12-15).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.