Cabrera (CV Cuesta Piedra): 'El partit contra el Volei Sant Cugat serà la veritable final de la Superlliga 2'


  • Comparteix:

Lolo Cabrera, donant instruccions / Font: Laopinion.es

Lolo Cabrera, donant instruccions / Font: Laopinion.es

L'entrenador del Club Voleibol Cuesta Piedra de Santa Cruz de Tenerife, Lolo Cabrera, qualifica el partit que l'enfronta aquest dissabte a les cinc al DSV-Volei Sant Cugat com 'la veritable final de la Superlliga Femenina 2'. L'experimentat i lloat tècnic de les canàries apunta, en una entrevista a Cugat.cat, que el joc a la xarxa serà la clau del matx. Les santcugatenques visiten el Cuesta Piedra amb la certesa que si vencen ascendiran.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de l'entrevista
'Jo no sé a qui li va anar millor el calendari. Han estat uns resultats bastant complicats. Ha estat una lligueta final molt intensa i sense definir-se encara'.

'Aquest s'ha convertit en alguna cosa més que un partit. És la veritable final de la Superlliga 2. Aquest cap de setmana, podem sortir primers o tercers'.

'Els nervis estan a flor de pell entre la directiva i les jugadores. Resumim tota la temporada, que vam començar a l'octubre, en aquesta partit'.

'L'equip que s'imposi a la xarxa marcarà la diferència al partit. A la recepció i a la defensa, estem a un nivell semblant, de manera que serà aquí on es marcaran les diferències'.

'Serà un partit diferent al de l'anada i espero estar a un major nivell. Serà el partit més transcendental fins ara.'

'Tinc la imatge del Volei Sant Cugat d'un equip jove tècnicament i tàcticament molt bo que ens pot tornar a passar per sobre si no estem al 200%'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.