Sant Cugat tornarà a ser l'epicentre del voleibol formatiu amb la disputa del Campionat d'Espanya Infantil femení


  • Comparteix:

El cartell i la samarreta oficial del torneig, presentats aquest dijous

El cartell i la samarreta oficial del torneig, presentats aquest dijous

Sant Cugat es convertirà de nou en el centre neuràlgic del voleibol formatiu amb la disputa del Campionat d'Espanya Infantil femení, que omplirà els pav 1 i 3 de la Rambla del Celler entre dimecres i diumenge de la setmana vinent. El Club Voleibol Sant Cugat ha tornat a ser l'escollit per organitzar un campionat que ja es va celebrar a la ciutat fa tres anys. L'equip local i el Covadonga són dos dels favorits per alçar-se amb el títol.

En la roda de premsa d'aquest dijous, s'ha presentat el cartell del torneig, dissenyat per Adolf, i la samarreta oficial del campionat. En aquesta 13a edició del Campionat d'Espanya Infantil hi participaran 24 equips, dels quals la meitat accediran a la fase per al títol. La primera fase es disputarà entre dimecres i dijous, la segona fase es completarà dijous i continuarà divendres i dissabte. Les eliminatòries per al títol es jugaran diumenge.

La Federació Catalana de Voleibol, que enguany celebra el seu 60è aniversari, ha estat un dels principals impulsors per la disputa del torneig a Sant Cugat. De fet, l'ens farà un acte de commemoració de l'aniversari després de la final del torneig. Més enllà d'aquest, hi haurà dos actes més durant el campionat: l'entrega del títol de Superlliga Femenina 2 al sènior del Volei Sant Cugat, també diumenge després de la final, i una xerrada a càrrec del club Pallavolo Anderlini italià, divendres a la tarda.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Lluís Moreno, recorda que campionats com aquest serveixen per educar en l'esport els joves de la ciutat.

Lluís Moreno

Estem fent una feina molt positiva per a la ciutat. És una ciutat de molts nens i nenes, i els hem de fer persones. Muntem això per complir l'objectiu.


Els partits del torneig seran a tres sets fins la disputa de la segona fase, en què el quadre dels equips que optin de la primera a la 12a plaça jugaran enfrontaments a cinc sets. Els sis caps de sèrie del torneig són: Club Voleibol Sant Cugat, organitzador i campió català, CV Ribeira Sacra gallec, vigent guanyador, RGC Covadonga, principal favorit, CV Elche, IBSA CV Las Palmas i el CV Sóller.

Tots els partits es podran veure a través de vídeo streaming i l'organització ha habilitat un lloc web amb tota la informació: Ceif2016.es.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.